The Mental Health Warriors

Strijder voor mentaal veerkrachtige medewerkers, organisatie  en samenleving.

download.jpg

Gert Jan Guldemond

CEO - partner en founder

Door de wol geverfde marketing en communicatie strateeg. CEO geweest bij een groot aantal (eigen) reclamebureaus en als marketing manager heeft hij het Fonds Psychische Gezondheid geherpositioneerd tot MIND. Gert Jan weet hoe het is om mentaal in een zware dip te zitten.

unnamed.png

Arthur Dijkstra

CTO - partner en co-founder

Beheert en beheerst strategie en tactiek van high tech IT-afdelingen en gerelateerde programma's en projecten. Internationaal ICT manager geweest bij grote multinationals. Slaat een brug tussen business, gebruiker en bouwer. Arthur is door privé omstandigheden zeer betrokken bij mentale gezondheid.

rachel.jpg

Rachel Noach

Content Director - transformatie coach

Als HR-professional was het haar passie om mensen te laten groeien en te ontwikkelen. Vier jaar gelden heeft ze het roer omgegooid om van diepere betekenis te zijn voor anderen. Door mensen van hun emotionele ballast af te helpen met haar Pur-Mi methode inspireert en coacht Rachel nu anderen om het leven te gaan leven zoals zij dat het liefst willen.

Cornelie-hoge-resolutie-kleur-Cropped-il

Cornelie Egelie

Business ambassadeur - content deskundig

Meester in de rechten. Gestudeerd in Leiden. Maar vooral de koningin van de openheid voor mentale problemen en ziekten. Hierdoor is zij een veel gevraagde spreker voor onder meer VWS, UWV en is regelmatig te zien op TV. Cornelie is auteur van het boek “Pillendoos” waarin zij schrijft over haar bipolaire ziekte.

mhw-icon (1).jpg

Coert Pen

Content creator - student psychologie

In de laatste fase van zijn studie psychologie aan de Universiteit van Leiden. Binnen zijn studie heeft hij Artificial Intelligence als bijvak gekozen. Vanuit zijn ervaringen en zijn omgeving herkent Coert de mentale druk bij zijn studiegenoten en het gebrek aan openheid hierover.

mikkel.jpg

Mikkel Hofstee

CEO Lifeguard - ambassadeur & partner

Studeerde bestuurskunde in Leiden. Na zijn studie werkte hij 7 jaar in het buitenland programma van ABNAMRO. In 2002 startte hij Lifeguard, een adviesbureau dat vitaliteitsprogramma’s bij bedrijven aanbiedt. Mikkel heeft met Lifeguard talloze organisaties en medewerkers succesvol veerkrachtig gemaakt.

barm(1).jpg

Bram Bakker

Psychiater - ambassadeur & partner

Studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit. Zijn artsexamen behaalde hij in 1991. Specialiseerde zich tot psychiater aan Valeriuskliniek.  Daarna was hij werkzaam op zeer diverse plekken. Bram is initiator van het Depressiegala en schreef verschillende boeken waaronder ‘Geluk uit een potje’ en ‘Gekkenwerk’.

ferko (1).jpg

Ferko Öry

Mede initiator - ambassadeur & ethisch kompas

Kinderarts in ruste. Werkte 20 jaar o.a. met Artsen Zonder Grenzen in zes conflictgebieden. Daarna senior onderzoeker bij TNO. Zijn belangrijkste aandachtsveld nu is jongeren met psychische problemen. Ferko nam het initiatief om het Australische Headspace programma in Nederland te introduceren.

sparks1.jpg

Christopher Sparks

Angel - ambassadeur & adviseur

Geobsedeerd door menselijke vooruitgang. Team lead van het Brightlands HIVE programma. HIVE integreert op basis van wereldwijde best practices, financiering en talent om startups in zeer korte tijd te helpen schalen. Christopher gelooft heilig in de combinatie van AI en mentale gezondheid.

 

The Coalition Of The Willing

The Coalition Of The Willing is een bundeling van krachten van maatschappelijk gedreven ondernemingen met als gezamenlijk doel mensen en organisaties mentaal veerkrachtig te maken. Door het vroegtijdig signaleren van mentale problemen en preventie willen wij de overheid ondersteunen bij het ontlasten van ons zorgstelsel en organisaties inzicht, grip en middelen geven om het bedrijfsresultaat te vergroten.

De participerende onderneming zijn zelfstandig maar ook een integraal onderdeel van Yvita en vormen zo gezamenlijk een totaal oplossing; van prognosticeren van de uitval/schade veroorzaakt door mentale problemen tot persoonlijke, intensieve begeleiding door een psycholoog. Met alle mogelijke vormen van support en informatie als brug die deze oevers van mentale veerkracht met elkaar verbindt. Kortom, een totaal oplossing waarbinnen de al bestaande programma’s, eigen coaches en ARBO van de organisatie zelf naadloos ingepast kunnen worden.

lifeguard-RGB-pay-off-1x.png
Afbeelding1.png
download.png

Lifeguard

Al 18 jaar versterkt Lifeguard de vitaliteit van toonaangevende organisaties. Lifeguard zorgt ervoor dat ze wendbaarder, weerbaarder en alerter worden, waardoor ze duurzaam beter presteren. Nu en in de toekomst. De kennis er ervaring van Lifeguard worden geintegreerd in Yvita. Als partner is Lifeguard adviseur en kwaliteitsbewaker voor de inhoud van Yvita.

Revel

Door meten begrijpt Revel het gedrag van mens en organisatie. Met behulp van data en algoritmes wordt er niet alleen de mentale status quo gemeten, maar wordt er ook voorspelt wat de uitval en schade door mentale issues de komende 6 maanden zal worden. Met deze kennis en Yvita heeft de HR-afdeling meer grip en inzicht op de mentale veerkracht van haar medewerkers en organisatie.

TU Delft

Om de rol en de invloed van AI voor de wellbeing in kaart te brengen onderzoekt Willem van der Maden (Ph.D. Candidate Designing AI for Wellbeing) hoe Yvita als mensgericht AI-ontwerp het welzijn van iedereen kan bevorderen. Samen met Mental Health Warriors is er een onderzoekvoorstel geschreven die vanaf Q4 2020 en het jaar daarop zal worden uitgevoerd.

download (1).png
download (3).png
1518081326.gif

Inuka

Inuka biedt online toegankelijke 1-op-1 coaching met meetbare resultaten om mensen te helpen levensuitdagingen om te zetten in gezonde kansen voor groei en blijvende verandering. De door psychologen getrainde hostesses van Inuka nemen de chat over, wanneer uw medewerkers behoefte hebben aan een echt mens of als Yvita het antwoord (nog) even niet weet.

Twelve Waves

Gedragsverandering zoals uitstelgedrag overwinnen, leren omgaan met weerstand en beter managen van eigen energie zodat je je levensdoel kan realiseren, is niet eenvoudig. Daarom ontwikkelde Twelve Waves de online cursus Lifecrafting. Met deze cursus leren medewerkers om in eigen tempo te veranderen. De cusrus Lifecrafting is een integraal onderdeel van Yvita.

Oh My Mood

Oh My Mood staat klaar voor alle medewerkers die persoonlijk met een psycholoog aan de slag willen. Oh My Mood concentreert zich op hoop, vertrouwen, optimisme, veerkracht en zingeving. Altijd op een manier die bij hen past. Medewerkers die Yvita gebruiken worden indien gewenst gekoppeld aan Oh My Mood. Met een verwijzing wordt Oh My Mood vergoed door de verzekering.